Archive

Kjo shtëpi pesëkatëshe në Breaux Bridge, në Luiziana, me siguri është një nga shtëpitë më të bukura që keni parë ndonjëherë. Shtrihet në një sipërfaqe prej 14 hektarësh e mbushur me pemë gjigante të gjelbëruara, dhe me lartësi prej 66

Një shofer ka shpëtuar një qen të bllokuar në një pellg me akull. Ryan Arens ishte përgjatë rrugës kur dëgjoi qenin duke lehur si në të qarë. Ngaqë ishte duke u errësuar qeni nuk kishte parë asgjë, por kishte kaluar

Agim Matraku, banues prej 20 vitesh në njësinë administrative 3 dhe ndërlidhës me komunitetin prej 4 vitesh, gjatë forumit të QKSCSH ngre si problematikë përmbytjen e disa pallateve parafabrikate që ndodhen te Varri i Bamit. “Disa pallate parafabrikate te Varri