Archive

Një grua e moshuar ka shpenzuar një vit të tërë duke pastruar plehrat e  52 plazheve britanike, pasi mori një vendim  të pastrojë një gji ranor çdo javë. Pat Smith, 70 vjeç kaloi gjithë 2018 në plazhet Devon dhe Cornwall,

Ujëvara e lartë gati 200 metra në Parkun Kombëtar Yosemite, Bridalveil Fall paraqet një skenë befasuese. Por herë pas here, kur kushtet lejojnë, ujëvarë madhështore shndërrohet në pamje edhe më spektakolare. Me vetëm përzierjen e duhur të avujve të ujit

Eazibee jeton në Nju Jork, ku punon si konsulente e fokusuar në çështjet e shëndetit dhe mjedisit në vendet në zhvillim, së bashku me ngritjen e familjeve të reja. Ajo i kushton gjithë kohën e lirë që ka shkrimeve dhe

“Nëse s’jeni të përgatitur për të gabuar, s’do të krijoni asnjëherë ndonjë gjë origjinale”. Ken Robinson