Archive

Një lumturi e vogël

Siç e përmend shpesh, unë jam një super-fanse e letërsisë për fëmijë dhe një nga autoret e mija të preferuara është Laura Ingalls Wilder. Në fakt, përfundimet e librit tim “I lumtur në shtëpi”, që me gjithë modestinë mendoj se

Tre vjet më parë Richard Einhorn, një kompozitor i orkestrës që argëtonte me shfaqjet simfonike bëhet i shurdhër gjatë natës. Sot, ai ka humbur 70 për qind të dëgjimit në njërin vesh. Einhorn tha se ende mund të përdorë forimimin

Bill Gates fotografohet duke pritur rradhën pas qytetarëve për të marrë një hamburger. Edhe pse është një ndër personat më të pasur në botë, këtë herë e kemi parë me syrin e një qytetari të thjeshtë, të sjellshëm dhe të

Lida Shosha (Mjeke) Për ata që duan të dinë të vërtetën e mjekut profesionist! Çfarë eshte nje mjek? Nje mjek i mire profesionist eshte nje investim i jashtezakonshem ne vite. Politikan e deputet njerezit jane bere brenda nates, jane gdhire

Jeta nuk ka të bëjë me të qenurit i pasur, i famshëm, tepër i arsimuar apo perfekt. Jeta është të jesh i vërtetë dhe i sjellshëm. Të jesh human mbi të gjitha. SHIKO VIDEON

Njihuni me Luciun, një fener me energji diellore, i papërshkueshëm nga uji, në një mision të madh për të siguruar dritë të përballueshme dhe të lëvizshme për ata që lëvizin ose jetojnë jashtë rrjetit elektrik. Nga kampistët e çlodhjes, tek