Archive

Katie Page i ka ndodhur befasia më e madhe në jetë kur mësoi se vajza që adoptoi ishte motra e djalit të saj të adoptuar. Aju u bë prind birësues në vitin 2016, pasi ishte divorcuar. Gjatë kohës që ishte

‘Nuk luajmë më sepse plakemi. Plakemi sepse nuk luajmë më’. George Bernard Shaw

Çmimi i lartë i parkimit me pagesë në Tiranë ka shkaktuar kaos për drejtuesit e automjeteve dhe banorët e lagjeve ku parkimi është pa pagesë. Të gjithë përpiqen të gjejnë hapësira pa pagesë. Arben Sazani, 64 vjeç, ndërlidhës i zonës

Chef José Andrés ka zënë titujt ndërkombëtarë të gazetave në të kaluarën për përpjekjet e tij për të ushqyer njerëzit në zonat e goditura nga fatkeqësitë, ndërsa tani është duke u lavdëruar për dhurimin e vakteve ushqimore për punëtorët afër