Archive

Shkalla e vdekshmërisë së kancerit në SHBA ka shënuar një moment historik: ka rënë për të paktën 25 vjet, sipas një raporti të ri të Shoqatës Amerikane të Kancerit. Shkalla e përgjithshme e vdekjeve nga kanceri në nivel kombëtar ra

Historia e suksesit të një 26 vjeçari nga Fieri tregon se nëse nuk heqim dorë dhe punojmë fort, do vijë dita që cilësitë tona do të vlerësohen. Bëhet fjalë për Henri Haxhiraj, një 26-vjeçar nga Fieri i cili sot punon

Një pishinë në mes të pallateve në Bllokun Gintash në njësinë 11 në Tiranë, e lënë përgjysmë prej më shumë se 15 vitesh është kthyer në një strehë për endacakët, për grumbullimin e mbeturinave dhe vend-konsumim i lëndëve narkotike nga

Një burrë që ka kaluar dekada duke fjetur në rrugë dhe në bujtina, është emëruar drejtuesi më i mirë i autobusit në Londër. Arsyeja, sepse kurrë nuk ndalon së buzëqeshuri. Pat Lawson kryeson listën si shoferi më i mirë i

E reja shpërthen në lot nga shënimi falenderues pas aktit mirësisë… Sonya MacMillan, 25 vjeçe, po vinte rrotull në market me shportë në dorë kur e kuptoi se 84 vjeçari pas saj kishte harruar portofolin. “Ai dukej me të vërtetë