Archive

Nje tjeter njesi fqinje me qendren e kryeqyetetit eshte njesia bashkiake numer 8. Nje njesi e cila pozicionehet ne zonen e Medresese dhe Selvise. Ajo eshte teper e pasur me cerdhe, kopshte dhe shkolla te cilat ndodhen ne cdo dy

Njesia bashkiake numer 7 eshte nje prej njesive me te medha te qytetit te Tiranes e cila eshte e shtrire ne nje hapesire teper te frekuentueshme nga qytetaret. Fusha e aviacionit ose 21 dhjetori jane 2 skaje te kesaj njesie

Angazhimi i publikut në vendimarrjen e organeve të qeverisjes vendore është një vlerë e shtuar në një sistem demokratik. Në kuadër  projektit “Oyet qytetarin” u zhvilluan anketa me qytetarët e kësaj njësie me qëllim për të evidentuar problematikat që kanë

U zunë rrugët me deborë, afër teje s’mund të vij. Rri dritareve me orë, në mendime futur rri. Era zë të ulërijë, gjithë rrugët mbeten shkret… Bora s’ka ndër mend të shkrije. Ti, siç duket, nuk më pret… | Ismail