Archive

Ky oficer policie u fotografua duke ngrënë drekë me një të pastrehë që ishte ulur anës rrugës në Madison County, në Tennessee. Elizabeth Mçlain, shkrepi  foton dhe e ndau në faqen e saj në Facebook. Atë e ka shoqëruar me

“Unë jam e vërtetë, ekzistoj, vazhdoj të marr frymë, por nuk jam e sigurt se mund të vazhdoj të mund të qëndroj e gjallë, vetëm nëse ambasada saudite nuk më ndjek më”, shkroi 18-vjeçarja Rahaf Mohammed Alqunun nga aeroporti tajlandez

‘Për ta gjetur vetveten, mendoni për vetveten’, Sokrati.