Archive

Si një mjek i specializuar në sëmundje si diabeti, di pak për të ushqyerit dhe metabolizmin. Në të vërtetë besoj në thënien e vjetër “ju jeni ajo që hani”. Sasia dhe llojet e ushqimeve që hamë ndikojnë jo vetëm peshën,

Përkundër asaj që pritej oficerët e policisë në Surrey, një qytet mjaft i madh, ishin të kënaqur të raportonin se asnjë prej shoferëve që ndaluar në pikat e kontrollit në prag të Vitit të Ri nuk po drejtonin automjetin në

Fuqia e miqësisë

Unë jam një tifoz i muzikës alternative. Ndonëse është e vështirë për mua që të ndjek grupet e famshme këto ditë, ende i mbaj veshët te këngët që mbeten në mendje. Një këngë të cilën e kisha pikasur disa vite