Archive

Asnjëherë nuk e di se kush është i gatshëm të të ofrojë një dorë ndihmë. Auburn Sandstrom e mësoi këtë kur ishte në varësinë e drogës. Megjithatë, pavarësisht luftës me varësinë dhe varfërinë, ajo gjeti ndihmë kur ishte e pashpresë

Ndërsa mijëra njerëz mëngjesin e djeshëm ishin duke fjetur, për të zëvendësuar orët që kaluan duke festuar Vitin e Ri, disa të rinj muslimanë u zgjuan herët për të pastruar. Mbi 1,000 anëtarë të rinj të Ahmadiyya Muslim Youth Association

‘Nuk vritet me zemëratë, por me qeshje’, Fridih Niçe.