Archive

Ditët e fundit 2 shqiptarë janë nderuar për gjestet humane që kanë bërë në 2 shtetet fqinje Itali dhe Greqi. Sot është bërë ceremonia e dhënies së shtetësisë greke emigrantit shqiptar 35 vjeçarit Gani Xheka që shpëtoi dhjetëra njerëz nga

Ushtarakët kanë dhuruar kursimet e tyre për të restauruar një kopësht fëmijësh në Selishtë, në një zonë të thellë në Bashkinë e Dibrës. Kjo ka qenë një dhuratë e bukur që u është bërë fëmijëve të këtij fshati për Vitin