“Viaggiare e Sorridere”, ofron shërbime falas për njerëzit në nevojë
18/07/2019
0 komente
Shpërndaje

“Viaggiare e Sorridere”, ofron shërbime falas për njerëzit në nevojë

Dritan Gremi president i “Viaggiare e Sorridere” një shoqëri që merret me turizëm shëndetësor, kryesisht dentar dhe kirurgji estetike. Prej dy vitesh shoqëria trajton njerëzit në nevojë.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *