Vera, mësuesja 74 vjeçare e pasionuar pas punës
20/09/2019
0 komente
Shpërndaje

Vera, mësuesja 74 vjeçare e pasionuar pas punës

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *