‘U zunë rrugët me deborë’
09/01/2019
0 komente
Shpërndaje

‘U zunë rrugët me deborë’

U zunë rrugët me deborë, afër teje s’mund të vij. Rri dritareve me orë, në mendime futur rri.
Era zë të ulërijë, gjithë rrugët mbeten shkret… Bora s’ka ndër mend të shkrije. Ti, siç duket, nuk më pret…

| Ismail Kadare |

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *