“Tre gjëra në jetën e njeriut janë të rëndësishme, e para është të jesh i mirë”
23/02/2019 Shpërndaje

“Tre gjëra në jetën e njeriut janë të rëndësishme, e para është të jesh i mirë”

“Tre gjëra në jetën e njeriut janë të rëndësishme. E para është të jesh i mirë. E dyta të jesh i mirë. Dhe e treta është të jesh i mirë”.

Henri Xhejms

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.