Të huajt dhurojnë rimorkio për familjen që humbi shtëpinë në zjarr
03/12/2018 Shpërndaje

Të huajt dhurojnë rimorkio për familjen që humbi shtëpinë në zjarr

Një sherif në qarkun Butte, gruaja dhe dy fëmijët e tij të vegjël që humbën shtëpinë e tyre në zjarin e rënë në Kaliforni tani e kanë një vend për të qëndruar, falë dhurimit bujar nga të huajt.

“Nuk është një Santa!

Të hënën shefi im më informoi se do largonim një rimorkio të përdorur që nuk na duhej më. Gruaja e tij sugjeroi që t’ia dhurojmë atë ndonjë të prekuri nga zjarri në Paradise (450 milje larg).

Të martën sugjerova ta dhuronim për të parin që na u përgjigj. Kështu që e thirra Departamentin e dhe u tregova se çfarë kishte ndodhur.

Brenda disa orëve isha lidhur me një oficer të ri që kishte një grua dhe dy fëmijë të vegjël. Ata kishin humbur gjithçka.nTani, pyetja ishte, se si ta dërgojmë deri atje dhe shpejt.

Telefonova shokët me Departamentin e Policisë së Los Anxhelosit dhe Departamentin e Sherifit, dhe brenda 1 ore e gjysmë kam pasur oficerë nga të dy departamentet që ofronin ndihmë.

Në orën 3 pasdite pasdite, dy oficerë u paraqitën me një kamion që duhej të merrnin hua nga një biznes lokal. Ata ishin të përgatitur për të bërë udhëtimin prej 900 miljesh (një vëlla kishte nevojë për ndihmë). Ata gjithashtu treguan dy çanta të mëdha lodrash për fëmijët.

Santa nuk vesh gjithmonë të kuqe, ndonjëherë vesh jeshile të sigurt.

Disa ditë unë e dua punën time!

Ka qenë një javë e vështirë këtu në Kaliforni.

Faleminderit te gjitheve!

Sidomos gruaja e Santa, ishte ideja e saj!!!

Ps: Në 11:45 natën e kaluar familja kishte shtëpinë e tyre të re.

Punë e mrekullueshme djema!”, shkruan Troy Hill ne facebook.

© 2018, Pozitivi. All rights reserved.