“Të dashuruarit nuk takohen ndokund. Ata janë me njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës”
14/02/2019
0 komente
Shpërndaje

“Të dashuruarit nuk takohen ndokund. Ata janë me njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës”

“Të dashuruarit nuk takohen ndokund. Ata janë me njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës”, Rumi.

 

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *