Shkencëtarja shqiptare fiton çmimin ndërkombëtar në neuroshkencë
22/11/2019
0 komente
Shpërndaje

Shkencëtarja shqiptare fiton çmimin ndërkombëtar në neuroshkencë

E reja shqiptare Esi Domi na ka krenuar pasi ka fituar një çmim prestigjoz në neuroshkencë. Rasti i saj nuk është i vetmi që e ka bërë vendin tonë krenar. Domi është një shembull frymëzimi për të gjithë ata të rinj që duan të anazhohen në neuroshkencë.

E reja shqiptare që punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi, ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *