Shkencëtarja fiton çmim ndërkombëtar në neuroshkencë
19/06/2019 Shpërndaje

Shkencëtarja fiton çmim ndërkombëtar në neuroshkencë

Një tjetër histori suksesi na ka nderuar vendin tonë jashtë trevave shqiptare. Këtë herë ka qenë Esi Domi e reja që ka zhvilluar një karrierë të suksesshme në Suedi, e cila së fundmi ka marrë çmim ndërkombëtar në neuroshkencë.

Esi punon në një nga institutet kërkimore prestigjioze në Suedi, ka marrë Çmimin Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë, çmim ky që jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj.

Esi është me prejardhje nga Elbasani, dhe është doktorante në Linköping University Hospital të Suedisë. Çmimi Ndërkombëtar si Kërkuese e re në Neuroshkencë jepet në mbështetje të shkencëtarëve të rinj.

 

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.