Sakrifica e një gruaje për bashkëshortin
13/04/2019
0 komente
Shpërndaje

Sakrifica e një gruaje për bashkëshortin

Sakrifica e një gruaje për bashkëshortin e saj. Kjo panormë shfaqet në mesin e një dite me shi në Tiranë. Një çift bashkëshortësh, kaluan rrugën te vijat e bardha dhe u futën në rrugicën e tyre për të shkuar në shtëpi ose në destinacionin ku janë drejtuar. Gruaja qëndroi në shi gjithë rrugës duke shtyrë të shoqin me kujdes të madh vetëm që ai të mos laget. Ndërsa ajo vetë është bërë ujë e gjitha nga koka te këmbët.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *