Prend Berisha fiton zgjedhjet në Zvicër
22/11/2019
0 komente
Shpërndaje

Prend Berisha fiton zgjedhjet në Zvicër

Shqiptari Prend Berisha është anëtari më i ri në Këshillin e qytetit Wil, kantoni St. Gallenit në Zvicër. Ai është 26 vjeç dhe në politikë është angazhuar disa vite më parë. Në vitin 2015 ka qenë edhe kandidat për Këshillin Kombëtar.

Berisha tani është zgjedhur për herë të parë për të qenë pjesë e këshillit të qytetit, dhe qëllimi kryesor për të siç është shprehur vetë Berisha, ëshë të japë kontributin e tij në çështjet me rëndësi për komunitetin.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *