Nxënësit nga Patosi spikasin në një projekt ndërkombëtar
22/11/2019
0 komente
Shpërndaje

Nxënësit nga Patosi spikasin në një projekt ndërkombëtar

Një projekt mbi ndryshimet klimatike, një nga temat kryesore të zhvillimit të qëndrueshëm, është prezantuar nga nxënës të shkollës “Zhani Ciko” në Konferencën për Tranzicionin e Energjisë në rajonin e Mesdheut në Bruksel, gjatë Javës Evropiane të Rajoneve dhe Qyteteve.

Nxënësit Edvi Bedini, Suela Muhametaj, Analdi Bedini dhe Stela Muhametaj kanë spikatur në konkursin e lançuar nga “Crescendoschool”. Ky është një projekt i Britanisë ku u shpallën fitues që të merrnin pjese e të prezantonin punën e tyre në Climateurop Festival Serbi nxënësit nga shkolla e Patosit “Zhani Ciko”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *