Një burrë shpëton 2 vjeçarin që hidhet nga dritarja e katit të pestë
27/05/2019 Shpërndaje

Një burrë shpëton 2 vjeçarin që hidhet nga dritarja e katit të pestë

Kur një djalë dyvjeçar ra nga dritarja e një apartamenti në katin e 5-të, një burrë u shfaq në tokë në kohën e duhur dhe ndihmoi në shpëtimin e fëmijës.

Djali i vogël u ngjit në dritaren e ndërtesës në Kinën Veriperëndimore të enjten. Një dëshmitar tha se kishte shumë njerëz të moshuar në rrugë që e vunë re fëmijën, por ai mori një rrotullim përpara se të mund të merrte ndihmë.

28-vjeçari Tonik Turghanbek po parkonte veturën nën dritare. Ndërsa ai e vuri re djalin, u largua nga makina por në ato momente fëmija bie sipër tij.

Video e survejimit tregon Tonik ndërsa del makina me kokën lart dhe krahët e  shtrirë. Djali shihet që hidhet nga lart. Ai pastaj bie mbi gjoksin e 28 vjeçarit, dhe të dy shtrihen në tokë.

“Kur e pashë, ai tashmë po binte, nuk mendova asgjë për momentin, dhe pastaj e kapa atë, nuk e di se çfarë ndodhi pas kësaj, pasi humba ndjenjat për një kohë”, tha Turghanbek për Reuters.

Të dy u dërguan në një spital lokal. Djali nuk pësoi ndonjë lëndim serioz, dhe 28 vjeçari që e shoëtoi kishte gërvishtje në kokë dhe në krahë.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.