Kafshët me aftësi të kufizuara gjejnë strehë tek ferma e lirisë
13/03/2019
0 komente
Shpërndaje

Kafshët me aftësi të kufizuara gjejnë strehë tek ferma e lirisë

Një vend i shenjtë izraelit po i jep kafshëve me aftësi të kufizuara një stil të ri jetese. Nga dhitë e verbra tek lopët me këmbë me proteza, pronarët e shenjtërores shpresojnë jo vetëm për t’u dhënë strehë kafshëve, por edhe vizitorëve në qendrën e fermës edukative.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *