I riu me aftësi të kufizuara, rrëmben zemrat e të gjithëve
14/02/2019
0 komente
Shpërndaje

I riu me aftësi të kufizuara, rrëmben zemrat e të gjithëve

Ky është George një djalë i ri që bën muzikë të mrekullueshme. Edhe pse me aftësi të kufizuara, vazhdon të ndjekë pasionin dhe ëndrrat. Ai ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *