Historia e pabesueshme e gruas, një telefonatë aksidentale e tërhoqi nga varësia e drogës
03/01/2019 Shpërndaje

Historia e pabesueshme e gruas, një telefonatë aksidentale e tërhoqi nga varësia e drogës

Asnjëherë nuk e di se kush është i gatshëm të të ofrojë një dorë ndihmë. Auburn Sandstrom e mësoi këtë kur ishte në varësinë e drogës. Megjithatë, pavarësisht luftës me varësinë dhe varfërinë, ajo gjeti ndihmë kur ishte e pashpresë pasi thirri një numër telefoni që ishte shkruar në një letër – dhe kjo telefonatë përfundoi duke u bërë një moment i rëndësishëm në jetën e saj.

Sandstrom fillimisht tregoi përrallën për ‘The Moth’, një organizatë jofitimprurëse e dedikuar artit dhe artizanatit. Folësve u jepet mundësia të tregojnë një histori të vërtetë përpara një audience, dhe nganjëherë, historitë e tyre shpërndahen më pas në radio ose podcastin e Mothit. Që kur shfaqja e Sandstrom u transmetua në vitin 2016, ajo është parë dhe ndarë miliona herë. Ndiqni videon

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.