Fuqia e miqësisë, nxësësi kursen para dhe i blen karrige me rrota shokut të ngushtë
09/03/2019 Shpërndaje

Fuqia e miqësisë, nxësësi kursen para dhe i blen karrige me rrota shokut të ngushtë

Magjia e miqësisë së vërtetë. Bujaria dhe mirëdashësia e një nxënësi të shkollës së mesme ndaj një shoku klase po ngroh zemrat e të gjithëve. Tanner Wilson në Shkollën e Mesme Hills Caddo në qytetin rural të Norman, Arkansas, bleu një karrige me rrota elektrike për shokun e klasës dhe mikun e tij, Brandon Qualls. Wilson iu deshën më shumë se dy vjet që të kursejë para nga puna e tij me kohë të pjesshme për ta përballuar blerjen e karriges.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.