“E vetmja gjë për nga e cila dallojnë njerëzit nga njeri-tjetri është dija”
04/12/2018
0 komente
Shpërndaje

“E vetmja gjë për nga e cila dallojnë njerëzit nga njeri-tjetri është dija”

“E vetmja gjë për nga e cila dallojnë njerëzit nga njeri-tjetri është dija”, Albert Ajnshtajn.

© 2018, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *