Dita e shitjes së albumeve, të ardhurat shkojnë për bamirësi
13/04/2019
0 komente
Shpërndaje

Dita e shitjes së albumeve, të ardhurat shkojnë për bamirësi

Këtë të shtune, dyqanet e muzikës në mbarë botën do të shoqërohen me ngjarje të veçanta dhe njoftime për ‘Record Store Day 2019’.

Përveç albumeve të shumta që do të dalin këtë fundjavë, një nga më të rejat është një album i shfaqjeve të gjalla të regjistruara në podcastin popullor “WTF With Marc Maron”.

Të gjitha të ardhurat e mbledhura nga shitjet e albumeve do të dhurohen për ‘Musicians On Call’, një organizatë bamirëse që përdor muzikën për të ndihmuar në shërimin e pacientëve në spital.

Përveç kësaj, rekord- i cili paraqet shfaqje garash nga artistë, përfshirë Aimee Mann, Nick Lowe dhe Jason Isbell – është albumi i parë që do të dalë nën etiketën zyrtare të rekordeve ‘Record Store Day’.

Të tjera regjistrime në këtë ditë përfshijnë meloditë e reja, grupe të reja, regjistrime të papërpunuara, bashkëpunime dhe EP nga artistë në të gjitha zhanret, ku disa prej të cilave përfshijnë Bob Dylan, David Bowie, Greta Van Fleet, Janis Joplin, John Lennon, Miley Cyrus , Motorhead, Prince, dhe Weezer.

 

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *