Cila është frika juaj më e madhe? Zbulojeni
06/09/2019
0 komente
Shpërndaje

Cila është frika juaj më e madhe? Zbulojeni

Testet e pikave të bojës janë në të vërtetë një test psikologjik i cili njihet edhe si Testi Rorschach, i quajtur nga një psikiatër.

Teste të tilla kryhen për të vlerësuar personalitetin e njerëzve sipas zgjedhjes dhe zgjedhjeve të tyre. Në këtë rast, lloje të ndryshme bojërash ose modeleve të paqarta i tregohen subjektit dhe pastaj atij ose asaj i kërkohet të zgjedhë një imazh që plotëson përshkrimin e dhënë për të.

Rezultatet interpretohen më pas në përputhje me masat psikologjike. Lidhjet e bëra nga fotografi të tilla ofrojnë një rrugë të drejtpërdrejtë në mënyrën tuaj të të menduarit, ndërveprimet tuaja sociale dhe madje edhe një pasqyrë mbi bazën që ju preferoni të bëni miq.

Kjo metodë është sekonduar edhe nga Sigmund Freud, një neurolog austriak dhe zbulues i procesit të Psikanalizës.

Në psikologji, testet projektuese si njolla me bojë janë përdorur me dekada për të vlerësuar frikën dhe mendimet më të thella, më të errëta të një personi. Zbuloni se cila është e juaja!

Testi do t’ju marrë një minutë ose dy, por do t’ju ndihmojë të zbuloni sekretet e përjetshme të fshehura në mendjen tuaj.

Ky test me njolla do të zbulojë frikën tuaj më të madhe në jetë. Zbulojeni përmes testit: https://moon-child.net/what-is-your-biggest-fear-this-ink-blot-test-could-reveal-yours/

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *