VIDEO POZITIVE

6-vjeçarja Abigail Rose Arias, ëndrron të bëhet oficere policie. Arsyeja, për t’u hakmarrë ndaj kancerit. Kjo u bë realitet në një ceremoni të veçantë.  “Unë premtoj të vazhdoj të luftoj me të këqinjtë derisa kanceri im të zhduket”, tha ajo

Të menduarit pozitiv në 100 sekonda. Të luftosh negativitetin dhe të vësh në praktikë këto mendime pozitive çdo ditë do jesh më i lumtur dhe me i predispozuar për të pasur sukses. Më poshtë gjeni disa ndryshime mes njerëzve që

Ky është George një djalë i ri që bën muzikë të mrekullueshme. Edhe pse me aftësi të kufizuara, vazhdon të ndjekë pasionin dhe ëndrrat. Ai ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve.

Kjo histori do t’u ndryshojë mënyrën se si mendoni…

Me pak mund t’i bësh të tjerët të buzëqeshin. 

Një grua në Çikago ndihmoi dhjetëra të pastrehë të qëndrojnë ngrohtë gjatë vorbullës së rrezikshme polare të kësaj jave. Candice Payne pagoi 20 dhoma hoteli, duke u dhënë rreth 80 njerëzve të pastrehë një shtrat të ngrohtë për të fjetur

Një histori e fuqishme rreth dashurisë se motrës dhe sakrificës se babait. VIDEO

Shqiptarët në mes të Parisit.VIDEO

Një student në Universitetin Shtetëror të Teksasit që punon me një ekuipazh në lumin San Marcos, kapi këtë video të një breshke shumë të vjetër. Video e breshkës së lashtë

Jeta nuk ka të bëjë me të qenurit i pasur, i famshëm, tepër i arsimuar apo perfekt. Jeta është të jesh i vërtetë dhe i sjellshëm. Të jesh human mbi të gjitha. SHIKO VIDEON