Turizëm

“Under”, është një restorant që ndodhet nën ujrat e bregut jugor të Norvegjisë. Ai është hapur së fundmi dhe e veçanta e tij është se mund të hash në mesin e peshqëve. Kostoja për një person shkon 380 Euro. Kur

Finlanda ka shumë për të festuar. Jo vetëm që ka një kryeqytet që shpërthen me kreativitet gastronomik por gjithashtu është vendi më i lumtur në botë për të dytin vit radhazi, sipas raportit të fundit të lumturisë botërore të publikuar

Portali i njohur njujorkez ”kxan36news” ka përmendur për lexuesit gjashtë arsye përse duhet të vizitojnë patjetër Shqipërinë. Tirana plot ngjyra, plazhet përrallore të Rivierës, Butrinti magjik, Gjirokastra e gurtë dhe Berati qyteti i një mbi një dritareve janë disa nga

Vaqarri është një njësi administrative e përbërë prej më shumë se 8 fshatrash. Problematikat që prekin banorët e këtyre zonave janë të shumta. Gjatë një forumi të organizuar nga QKSCSH banorët ngritën si një problematikë kryesore edhe mungesën e punonjësve

Kjo shtëpi pesëkatëshe në Breaux Bridge, në Luiziana, me siguri është një nga shtëpitë më të bukura që keni parë ndonjëherë. Shtrihet në një sipërfaqe prej 14 hektarësh e mbushur me pemë gjigante të gjelbëruara, dhe me lartësi prej 66

Revista australiane “The Journal” që shpesh shkruan për destinacionet më të mira ku mund të kalojmë pushimet i ka dedikuar një artikulll kulturës dhe natyrës shqiptare. Duke përshkruar vendodhjen, mes veriut të Greqisë dhe ujërave të kaltër të Italisë, revista

‘Lonely Planet’ ka botuar guidat më të famshme në botë për udhëtime, dhe në këtë renditje vën pjesë dhe Shqipëria. Në mesin e qyteteve të rilindur, destinacione të fuqishme që duhet të vizitohen këtë verë Tirana është renditur në vendin

Fshati nëse shfrytëzohet si duhet mund të kthehet në pikë turistike mjaft të preferuar për turistë vendas dhe të huaj. Ajri, natyra dhe gjithçka ndodhet në fshat kthehet në një parajsë gjatë verës që të shton jetën.E reja Elona Bejo

Së pari, nëse planifikoni të vizitoni Shqipërinë, unë rekomandoj që të vini në pranverë. Ka shumë vende interesante për t’u vizituar në Shqipëri, por le të fillojmë me Tiranën për të cilën do të bëhem udhërrëfyesja juaj e turneut. Në

Gazeta më e madhe britanike “The Guardian” i ka kushtuar një shkrim të veçantë Tiranës dhe qasjes së kryeqytetit ndaj të qenit miqësor me fëmijët. Artikulli i kushton një vëmendje sheshit “Skënderbej” dhe nismave të Bashkisë së Tiranës për ditët