Te rinjte

Aleksandra është 17 vjeçe dhe jeton në Krujë. Pasioni më i madh për të është muzika. Këtë rrugëtim e ka nisur para 4 vitesh me mbështetjen e të vëllait i cili gjithashtu këndon. 17 vjeçarja është aktive në muzikë, ka