Rekomandim i Redaksisë

Sa prej nesh e përdorin telefonin inteligjent para se të flini, mbase keni përfunduar duke rënë në gjumë me telefonin në dorë? Epo, është më mirë të merrni masa para se të jetë vonë, sepse smartphone dëmton shëndetin dhe psikikën

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një gotë ujë ose për të shkuar në tualet, të gjithë zgjohemi në mes të natës. Por nëse zgjoheni në mënyrë të pavullnetshme në të njëjtën kohë rregullisht, trupi juaj mund t’ju thotë diçka të

Moringa (Moringa oleifera) është një bimë që i përket familjes Brassicaceae, e njëjtë si brokoli, lakra, rrepa, rrikë dhe mustardë. Moringa është një bimë e ngrënshme në të gjitha pjesët e saj dhe, gjethet, lulet, frutat dhe rrënjët e moringës

Nuk është mirë teksa dëgjoni një prind që ankohet tek drejtori për ju, apo është i pakënaqur për punën tuaj. Ndaj, ndiqni këto këshilla, për ta shmangur situata të pakëndshme dhe në fund te dilni të fituar. Mënyra më e

“Ju e shihni yllin për dy arsye: se shkëlqen dhe se është i paarritshëm,por përbri jush është një shkëlqim edhe më i brishtë dhë një e fshehtë dhe më e thellë,gruaja” , ky ishte vlerësimi që Viktor Hygo i bënte

Marrëveshja e nënshkruar sot midis Ministrisë Norvegjeze të Punëve të Jashtme, përfaqësuar nga Ambasada Norvegjeze në Prishtinë dhe Kombeve të Bashkuara në Shqipëri kontribuon një grant prej NOK 7,500,000 (ca. 880,000$) për arritjen e Objektivave për Zhvillim të Qëndrueshëm në

Promovimi i planifikimit familjar dhe sigurimi i qasjes në metodat kontraceptive të preferuara për gratë dhe çiftet – është thelbësor për sigurimin e mirëqenies dhe pavarësinë e grave, duke përkrahur shëndetin dhe zhvillimin e komuniteteve. Ju mund të zgjidhni një metodë

Në shtëpi ose në zyrë orkidetë shtojnë bukurinë e mjedisit dhe sjellin përfitime të shumta, duke na bërë të marrim frymë më mirë dhe duke rritur nivelin e humorit. Orkidetë e bukura përmirësojnë cilësinë e ajrit që e furnizojnë atë

Rritja e një fëmije që mund të konsiderohet “i sjellshëm” mund të duket e lehtë, por shumë prindër mund t’ju thonë se nuk është gjithmonë rasti. Këtu janë 5 gjërat që bëjnë prindërit që rrisin fëmijë të sjellshëm: Prindërit janë

Përveçse një ditë festive, në fakt 1 Qershori duhet të jetë edhe një ditë sensibilizimi për të ndalur dhunën dhe abuzimin me fëmijët, sidomos angazhimin e tyre në punë kur janë ende të mitur. Sot është 1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e