KRYESORE

Gjesti i një çifti shqiptar që jeton në Itali është përhapur masivisht në rrjete sociale. Një e moshuar ka shkuar në supermarket të blejë ushqim vetëm për macen për shkak se nuk ka pasur të holla të përballojë më shumë.

Dimri në disa fshatra ka trokitur shumë herët. Në zonën e Kukësit vendi është zbardhur nga reshjet e dëborës, duke mbuluar çdo gjë. Në pamje të parë përcillet bukuria e kësaj stine, me të bardhën ngjyrën që duket se mbulon

Shqiptari që shpëtoi një grua teksa mbytej në Londër, merr titullin “James Bond 2”… Ai është shndërruar në hero në Britaninë e Madhe pasi shpëtoi një grua që po mbytej në lumin Tamiz. Mësohet se 21 vjeçari me origjinë shqiptare

“Po…! Personat me sindromën down kanë ekzistuar që nga fillimi i njerëzimit, vetëm mbas viti 1866 janë përshkruar në literaturën shkencore”, shprehet mjeku anglez Dr.Longdon Down. Sindromi Down nuk është një sëmundje por është kusht gjenetik, diçka me të cilën

Julia Bardhushi Mendoni se nuk ekzistojnë apo nuk frekuentohen, e keni gabim! Bibliotekat e lagjeve janë plot… Për disa ndoshta janë si “ishuj” të vegjël që nuk i shkel njeri, por për disa të të tjerë një shtëpi e dytë.

Në pjesën  më të madhe të reklamave televizive shikoni reklamim të  ilaçeve dhe recetave të ndryshme, ndërkohë keni mundësinë të përdorni “ilaçet” natyrale që kanë superfuqi. Kolesteroli i lartë, presioni i gjakut, diabeti, duket se çdo sëmundje ka një numër

Erti Jeshili, 13 vjeçari nga Kavaja që jeton në Tiranë prej disa vitesh, mezi e ka pritur ditën e parë të shkollës.  13 vjeçari ka lindur me autizëm të lehtë, por studjon në një shkollë publike njësoj si të gjithë

“Mbulimi” i statujës së Skënderbeut, ditën e premte më datën 1 shtator, në ditën e Kurban Bajramit, gjatë faljes së Namazit në sheshin “Skënderbej” në Tiranë u kthye në jehonë debati në mbarë vendin. Mjaftuan disa ekrane të vendosura përpara