Bashkë është më e lehtë t’ja dalim!
13/02/2019
0 komente
Shpërndaje

Bashkë është më e lehtë t’ja dalim!

Bashkë është më e lehtë t’ja dalim!  Çdo ditë, rrugës na dalin plotë pengesa, dhe vetëm është e vështirë t’ja dalësh, ndërsa bashkë mund t’i kapërcejmë te gjitha.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.

Komentet

Asnjë Koment Ju mund të jeni i pari që të komentoni!

Shkruani një Koment

Të dhënat tuaja janë të sigurta! Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet dhe të dhënat tuaja nuk do të shpërndahen me persona të tretë. *