3-vjeçarja që lufton me kancerin vizaton tatuazhe si babai
06/05/2019 Shpërndaje

3-vjeçarja që lufton me kancerin vizaton tatuazhe si babai

Një vajzë trevjeçare që luftonte me kancerin sapo ka bërë tatuazhe si i ati. Skyla Zimmerman D’Autorio tha se kurrë nuk mendonte se do ta merrte vajzën e saj për t’i bërë tatuazhe. Por e bija, Trinity, pëlqen tatuazhet e babait të saj dhe ka kërkuar t’i bëjë edhe ajo disa.

Për shkak se Trinity po lufton neuroblastoma, prindërit përpiqen ta argëtojnë në maksimum dhe me aktivitete kreative, për t’ja larguar mendjen nga kanceri. Ndaj vendosën t’ja plotësojnë dhe këtë dëshirë.

“Kanceri ka marrë dhe vazhdon të marrë aq shumë nga Triniteti”, shkruan e ema në Facebook. Kur vajza i tha se donte tatuazhe,  e ëma shkoi në një sallon në Florida për t’u interesuar. Në fillim nuk ishte e sigurt nëse do t’i përgjigjeshin kerkeses se saj, madje mendonte se do ta quanin të çmendur.

“Për kënaqësinë time u bashkuan me këtë ide të çmendur. Ink Wolves bleu mjete të veçanta të tatuazheve dhe filloi të praktikonte me ta, kështu që tatuazhet e vajzës do të dukeshin profesionale. Dy nga artistët erdhën në ditën e tyre të pushimit dhe për katër orë vizatuan në krahët dhe këmbët e vajzës ndërsa ajo ishte duke dëgjuar muzikë Disney”, tha D’Autorio.

Rezultati: Ariel nga “Little Mermaid”, Winnie the Pooh, disa flutura dhe madje edhe emri i Trinitetit mbi trupin e saj. Vajza ishte tejet e lumtur me rezultatet.

D’Autorio tha për CBS News se tatuazhet zgjatën vetëm rreth gjashtë ditë, por ata morën një fotograf profesionist, kështu që imazhet do të mbeteshin përgjithmonë.

Për 3 vjeçaren ishte “dita më e mirë ndonjëherë”. Neuroblastoma i është përhapur, por ajo gjithmonë ka qenë e fortë në betejën e saj kundër kancerit, thotë e ëma. Dhe tani tatuazhet e saj e bëjnë të duket edhe më e fortë edhe pse shumica e tyre janë karaktere të bukur Disney.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.