Archive

Në periudhën Tetor- Nëntor 2018 janë anketuar 100 të rinj nga Bashkia e Lezhës me qëllim matjen e njohurive të tyre mbi: PROFILI I TË RINJVE TË ANKETUAR a. Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (Sustainable Development Goals – SDGs) b.

Çdo ditë, ky djalë 15 vjeç kontrollon fqinjët e tij të moshuar që jetojnë përtej rrugës. Romemylion Mitchell ka ndihmuar Trent dhe Cianne Joyner me ushqimet, duke u prerë barin dhe me gjithçka që mund të kenë nevojë. Vajza e

Nëse ideja për të vizituar Kroacinë filloi me një dashuri për filmin ‘Game of Thrones’ ose nga fotot e bregdetit të mrekullueshëm të Adriatik; kështu Ballkani është bërë një rajon i që sfidon destinacionet tradicionale evropiane. Fqinjët përreth të Kroacisë

Në një shkrim të gazetares së CNN Shqipëria është renditur 12 vende më lart në klasifikimin botëror të turizmit për vitin 2019. Julia Buckley, gazetarja e CNN-it,  e cila analizon Raportin Konkurrues të Udhëtimit dhe Turizmit 2019 nga Forumi Ekonomik

Narcisistët do të fitonin një çmim si ‘shtirës’ sepse janë shumë të mirë për këtë. Ata do të bëjnë sikur janë shoku yt më i mirë, shoku yt i shpirtit, por i bëjnë të gjitha këto drama, deri sa të

“Zana” është filmi i ri kosovar, i cili do të jetë në premierën botërore në Toronto, për herë të parë në kinomatagrafinë shqiptare. “Zana”, u shfaq për herë të parë në historinë shqiptare në premierën botërore në Toronto të Kanadasë.