Archive

Prindërit po dëmtojnë fëmijët e tyre duke u plotësuar çdo tekë të tyren dhe duke mos qenë të aftë t’u thonë asnjëherë “JO”. Fëmijët kanë nevojë për rregulla, kufij dhe mundësi… Prindërit po dëmtojnë fëmijët e tyre duke u plotësuar

Këtu janë disa lajme të mira për kafenë: Sipas një studimi të ri, kafeja nuk është e keqe për zemrën tuaj! Në fakt, ata që janë të varur nga pijet me kafeinë, mund të pinë deri në 25 filxhanë në

Nuk është sekret që pirja e duhanit në të vërtetë nuk është e mirë për shëndetin tonë kjo është diçka për të cilën mund të biem dakord të gjithë. Duke folur ekskluzivisht për Mirror Online, ekspertët kanë zbuluar efektet e

Një burrë në Florida bleu 100 gjeneratorë dhe të gjithë po shkojnë drejt Bahamas. Alec Sprague, një banor i Jacksonville, tha se ai shkoi në një dyqan Costco për të blerë një gjenerator dhe pa dikë që po blinte mbi

Arnold Schwarzenegger është shpëtimtari i një gruaje 102-vjeçare, e cila po detyrohet të largohet nga shtëpia e saj në Kaliforni. Sipas njoftimit të dëbimit, shumë kohë banorja e Ladera Heights, Thelma Smith është duke u detyruar të dalë nga shtëpia