Archive

Ndonjëherë, dhe nuk janë të paktë ata që mendojnë si unë, duhet të tregohemi të matur, dashamirës dhe vetëm sa mund të cekim diçka që nuk shkon, duhet të zbusim tonet dhe të vëmë buzën në gaz; duhet të mbetemi

Në shtëpi ose në zyrë orkidetë shtojnë bukurinë e mjedisit dhe sjellin përfitime të shumta, duke na bërë të marrim frymë më mirë dhe duke rritur nivelin e humorit. Orkidetë e bukura përmirësojnë cilësinë e ajrit që e furnizojnë atë

“Nje ngjarje e pazakonte ka pushtuar mediat amerikane se fundmi. Ne 4 korrik, dy oficere policie qe ishin ne pune kapen nje zonje duke vjedhur ne market. Ne vend qe ta arrestonin ata i paguajten ushqimet qe kishte marre dhe e

Gratë e guximshme që rrezikojnë jetën e tyre për të mbrojtur rainforest Amazon. Ato janë gra të fiseve të ndryshme indigjene të cilët kanë luftuar për vite kundër nxjerrjes së naftës dhe ruajtjes së tokave stërgjyshore. kanë treguar se janë

Në periudhën Prill – Maj 2018 janë anketuar 100 të rinj nga Bashkia e Durrësit me qëllim matjen e njohurive të tyre mbi: Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDGs); Shëndetin Seksual dhe Riprodhues; Programet dhe shërbimet e Bashkisë për të