Archive

Një kishë në Wyoming, Michigan, ka paguar borxhin mjekësor për rreth 2.000 familje. Grand Rapids njoftoi së pari se kisha do të paguajë borxhin mjekësor prej 1,899 familjesh, një shumë që arrin gati 2 milionë dollarë. Kisha shoqërohej me RIP

Bashkimi dhe Fadili e kanë filluar gjithçka nga zeroja ndërsa sot kanë 10 punëtorë. Biznesi familjar, pos servisimit të veturave, numëron mbi 100 vetura të markave të ndryshme, ndër to edhe lukzoze, që janë në shitje. Teksa shkojmë në drejtim

Firma e parë e konsulencës IT që ekskluzivisht punëson njerëz në spektrin e autizmit ka arritur në Milano. Auticon, i njohur tashmë në shumë vende të tjera, është një kompani fitimprurëse me një qëllim social të bazuar në një filozofi

Ky publikim është realizuar nga UNFPA me ekspertizën e Observatorit për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve në kuadër të projektit “Leave no One Behind” tregon të dhëna mbi njohurite të rinjtë për Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm. Në

Kush do të kishte menduar se burrat që bëjnë punët e shtëpisë ishin më të lumtur se të tjerët? E pra, sipas një studimi të fundit nga Universiteti i Kembrixhit, botuar në librin “Jetët e Gjinisë: Pabarazitë Gjinore në Prodhimin