Archive

Sa të rëndësishme janë rregullat për fëmijët? A vjen së pari liria? Këto dhe shumë pyetje të tjera shpesh përzihen në mendjet e prindërve dhe nuk është e lehtë të gjesh një përgjigje të vetme, sepse edukimi ndryshon sipas njerëzve

Besmir Lazaj është 18 vjeç, maturant në gjimnazin “Qemal Stafa”. Hobet e tij janë modelingu, aktrimi, fotografia dhe videografia. Prej tyre më shumë ka ushtruar pasionin për fotografinë. Në rrjete sociale është tepër aktiv. Instagrami i tij është i mbushur

Spitali Obstetrik Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” ka organizuar disa klasa prenatale me mjekë gjinekologë dhe me mjekë neonatë për të edukuar nënat e reja. Eliona Demaliaj drejtoreshë e spitalit tregon se këto takime japin të dhëna mbi shtatzanitë si dhe edukojnë

Yllka Curri është një inxhiniere softueri nga Tirana. Ajo filloi të mësonte mbi teknologjinë vetë që në moshën 15 vjeçare nga një libër që gjeti, pa pasur qasje në internet. Që nga ajo kohë, Yllka ka sfiduar veten, duke kapërcyer

“Ndiej sikur e njoh nipin tim më pak tani se kur ishte më i vogël. Dikur ishte një fëmijë zbavitës. Ne shkonim në muze dhe restorante. Luanim lojëra të ndryshme dhe shah. Diskutonim për gjërat. Ai ishte shumë larpamës. Kurse

‘Jam unë’

Luli Progni: “Jam unë” – një hapësirë për ata që e duan profesionin e tyre, që nuk shtiren ndryshe, që nuk ankohen gjithë ditën se Shqipëria s’bëhet, …për ata që nuk kanë turp të thonë #jamune. Pa inskenime, pa gënjeshtra, pa censurë.