Archive

Falë popullaritetit të të menduarit pozitiv, kishim iluzionin se ishte e mjaftueshme të pretendonim se ishim të lumtur dhe të kënaqur për të ndryshuar jetën tonë për mirë dhe për të përmbushur të gjitha dëshirat tona. Dhe madje edhe shkenca,

Jo çdo subjekt apo qytetar që ndot qytetin, gjobitet! Ky është rasti i një biznesi në Tiranë, i cili ka dhënë shëmbullin, se si duhet vepruar, pa qenë e nevojshme vendosja e masës administrative, nga strukturat e Bashkisë Tiranë. Ndërgjegjësimi