Archive

Edukimi seksual dhe riprodhues gjithëpërfshirës ka qenë tema e rradhës e trajtuar në rubrikën “Jo tabu”, një kuiz argëtues dhe edukues mbi shëndetin seksual dhe riprodhues në emisionin “Trokit” në INtv. Të ftuara në këtë puntatë për të folur për

Uji na tërheq, na mahnit dhe na bën të lumtur. Kur shkojmë në det dhe kur jemi pranë ujit zakonisht ndihemi mirë. Le të mendojmë, për shembull, për dëshirën për të shkuar një plazh apo në një liqen malor sidomos