Archive

Rritja e një fëmije që mund të konsiderohet “i sjellshëm” mund të duket e lehtë, por shumë prindër mund t’ju thonë se nuk është gjithmonë rasti. Këtu janë 5 gjërat që bëjnë prindërit që rrisin fëmijë të sjellshëm: Prindërit janë

“Ne ishim duke studiuar jashtë vendit në të njëjtin qytet në Angli. Herën e parë që e pashë atë thashë: ‘Ëoë. Ajo është e bukur. Do të ishte e mrekullueshme nëse mund të flisja me të. ‘Por ajo ishte më

Cassandra De Pecol është një udhëtare 27-vjeçare nga Connecticut, i SHBA. Ajo i vuri vetes objektiv për t’u bërë gruaja e parë që do të udhëtojë në të gjitha 193 shtetet sovrane duke përfshirë Kosovën, Tajvanin dhe Palestinën. Kjo grua

Të vlerësosh të mirën në këtë botë të mbushur me maska është kthyer në një sfidë. Ekziston, në kontekst të urryer, nevoja për t’ia dalë në të gjitha sektorët, edhe në mënyra të dyshimta, sikur qëllimi të justifikonte mjetin. Qëllimi

Një studiuese meksikane ka zbuluar një mënyrë për të bërë plastikë nga kaktusi që biodegradon brenda një muaji dhe është i sigurt. Sandra Pascoe Ortiz, një profesore e inxhinierisë kimike në Universitetin e Luginës së Atemajac, ka dalë me një