Archive

Një studim i ri në Zvicër tregon se muzika mund të bëjë shumë më tepër se të qetësojë shqisat. Kërkimi thotë se muzika e orkestruar posaçërisht mund të ndihmojë në rritjen e neurozhvillimit të foshnjave të lindura para kohe. Në

Prej disa vjetësh ajo është kërkuese shkencore në fushën e epidemiologjisë dhe kardiologjisë, pranë Departamentit të Eksperimentimit, Diagnostikimit dhe Specializimit Mjekësor (DIMES) në Universitetin e Bolonjës. Bëhet fjalë për Edina Cenko, e cila po bëhet e njohur si eksperte e sëmundjeve kardiovaskulare në shtetin fqinj. Sukseset e shqiptarëve jashtë Shqipërisë janë të shtuar në masë kohë e fundit. I tillë konsiderohet edhe rasti