Archive

“Ne u takuam në klubin e kinemasë në universitet. Të dy ëndërruam të bëheshim regjisorë. Por Daniel ishte kaq arrogant. Fillimisht e urreja: tonin e zërit të tij, veshjen e tij të shtrenjtë, qëndrimin e tij, gjithçka. Sa herë që

Një film shqiptar ka marrë pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Transilvanisë në Cluj të Rumanisë. Filmi “Streha mes reve” me skenar dhe regji nga Robert Budina, ka qenë pjesë në garën zyrtare të çmimit Fipresci. Në Festivalin Ndërkombëtar të Transilvanisë

Në Tiranë është hapur kafeneja e parë në të cilën shërbejnë të rinj me sindroën Doën. Në mesin e kafeneve të shumta që ndodhen në kryeqytet kjo është ndër më të veçantat dhe ndodhet pranë rrugës së Kaajës. “Tirana eshte

Futbollisti kosovar Liridon Balaj pritet që karrierën ta vazhdojë në Zvicër, saktësisht te skuadra e njohur, St. Gallen. Ai do të transferohet në St. Gallen me ndërmjetësimin e dy menaxherëve shqiptarë, Leonard Berisha dhe Agron Krasniqi. Performanca e shkëlqyer e lojtarit në fushën e gjelbërt në prill të këtij viti në provat te skuadra e St.Gallen-it nga Zvicra ka lënë të kënaqur drejtuesit e klubit me paraqitjen e tij. Në