Archive

Në vitin 2010 ka migruar në Zvicër për bashkim familjar. Dy vjet më vonë ka filluar të punojë si ndërmjetësues i sigurimeve, ndërsa në vitin 2015 ka hapur biznesin e tij me emrin “sanaprotect GmbH” Dihet që zviceranët nuk i

Një polic të Massachusetsit shpëtoi një dre të vogël që ishte në mes të autostradës në Holyoke. Policia e Shtetit tha se Trooper Nicholas Germain e gjeti  ate në korsinë e majtë të autostradës. Germain e ribashkoi drerin e vogël

“Zakonisht njerëzit e mbajnë punën vetëm për një vit. Pagat nuk janë të mira. Më pak se 1000 dollarë në muaj. Dhe është shumë fizike. Unë duhet të vishja, t’u bëja dush dhe të ushqeja dymbëdhjetë të moshuar në 2.5

Revista “Thrillist” ka shkruar një artikull për vendet më të mira për t’u vizituar këtë sezon, duke renditur Kasimilin pwr Shqipërinë si një nga vendet e sugjeruara. Ëndërroni një udhëtim në Evropë? Epo, është koha për të marrë më shumë

Profesor Gazmend Kapllani, është emëruar Kryetar i Studimeve Shqiptare në Universitetin DePaul. Kjo është hera e parë që do të ekzistojë një program ndërdisiplinor i Studimeve Shqiptare në një Universitet Amerikan. Universiteti DePaul në Çikago, Universiteti më i madh katolik

Në faqen e internetit të Austin është slogani “Çfarë fillon këtu ndryshon botën”. Përpjekjet e një studenti bënë ndryshim të vërtetë në botën e një burri të pastrehë i cili po vazhdon mësimet pas një mungese 44-vjeçare. David Carter, 67