Archive

“Jo tabu” një kuiz argëtues dhe edukues mbi shëndetin seksual dhe riprodhues i bashkohet emisionit “Trokit” në INtv, çdo të premte për gjashtë javë. Shëndeti seksual dhe riprodhues është një gjendje fizike mendore dhe sociale që ka nevojë për shumë

Florence Rigney nuk po nxiton të dalë në pension. Ajo ka punuar si infermiere që nga viti 1946 dhe ka në plan të qëndrojë në Spitalin e Përgjithshëm të Tacoma “derisa të më largojnë”, thotë ajo. Rigney, që besohet të