Archive

Në fillim të viteve 2000, Nimesh Patel arriti sukses masi. Valët e tij përfundimisht e çuan atë në New York City, ku arriti një shkallë të jashtëzakonshme të suksesit. Pasi fitoi një diplomë biznesi nga shkollën prestigjioze Wharton në Filadelfia,

Ekspertja e pyjeve Suzanne Simard dhe kolegët e saj në Universitetin e British Columbia kanë bërë një zbulim të madh: pemët dhe bimët me të vërtetë komunikojnë dhe bashkëveprojnë me njëri-tjetrin. Ata zbuluan një rrjet nëntokësor të kërpudhave që lidhin

Përmes një takse vullnetare të tokës dhe donacioneve nga pronarët e tokave, kjo organizatë po punon për të krijuar një bazë alternative të tokës për njerëzit në Californi. Në një mëngjes të ftohtë në dhjetor, Johnella LaRose qëndron në një