Archive

Një djalë 8-vjeçar ndihmoi motrën e tij më të madhe në moshë që t’i shpëtonte një rrëmbyesi në një spital në Middletown të ​​Ohajos. “Çfarë sheh këtu? Nëse tre heronj është përgjigja atëherë ju jeni të saktë!”, shkroi Policia e

Mijëra leopardë bore janë shpëtuar nga rreziqet e kompanive të minierave falë përpjekjeve të palodhura të një mësueseje që u kthye në aktiviste kafshësh. 49-vjeçarja Bayarjargal Agvaantseren vendosi të shpëtojë macet pasi kaloi disa kohë duke punuar si përkthyese për

Të drejtat e njeriut kanë të bëjnë me të drejtën e jetës dhe një sërë të drejtash të tjera që mbrohen me ligj. Raporte të ndryshme të realizuara ndër vite nga mekanizma ndërkombëtare kanë treguar se kategori të ndryshme në

Vëzhguesit e zogjve janë trendi më i ri i vizitorëve që i janë shtuar vendit tonë vitet e fundit. Nga 1,5-milion turistë të huaj që vizituan Shqipërinë vjet, një pjesë e tyre janë me dylbi dhe blloqe. Ndërsa këtë vit